0b88bb6c-884e-4273-90bb-e0b4780c8237

Launch Goed Boeren geeft Energie

Goed Boeren geeft Energie aan Maatschappij & Natuur
Een unieke showcase om Agrariërs en Gemeenten te inspireren en aan te zetten om samen duurzame stappen te maken.

Stel je voor…
Een agrarisch bedrijf dat energie levert aan woningen in de omgeving. Klimaatneutraal. Dat het land openstelt en producten en kennis deelt. Dat grond teruggeeft aan de natuur en efficiënter produceert. Meer biodiversiteit. Een bedrijf dat economisch rendeert en arbeid genereert voor mensen met een afstand tot de markt. Verbinding tussen platteland en stad. Lokaal en schaalbaar. Een bedrijf dat Profit maakt met respect voor People & Planet! Daarom geeft Goed Boeren Energie.
Een concept dat duurzaam bijdraagt aan de toekomstige voedsel- en energievoorziening.

schets6

 

Quote Peter van der Avoird: “Bij Goed Boeren geeft Energie is grondbezit niet de altijd de belangrijkste zekerheid om een rendabel agrarisch bedrijf te voeren. Die tijd is voorbij. Het versneld toepassen van nieuwe productietechnieken in combinatie met duurzame energie-opwekking binnen de bedrijfsvoering is hierbij essentieel.”

Goed Boeren geeft Energie is een initiatief van Van der Avoird Trayplant en wordt ondersteund door Maarten Inc. De showcase is op 26 januari 2021 bij het Food Forward event van Rabobank gelaunched.

Check www.goedboerengeeftenergie.nl voor meer informatie

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *