sunset-984546_1920

Update December 2021

2021. Wat een jaar. Heftig. Waardering. Onzekerheid. Warmte. Angst. Ziekte. Liefde. Maar vooral dankbaar.

Een jaar waarin de eerste 6 maanden volledig gericht waren op alle impact projecten. Het bouwen aan een nieuw bedrijf. De wereld wat mooier maken. Met volle energie. Een volle agenda. Gewoon hard werken. Waardering. Maanden van foodwaste, theeplantages, goed boeren & B Corp certificeringen. Het ging en gaat maar door. Alleen, maar vooral samen. Samen met fijne projectcollega’s, partners & support vanuit thuis. Met passie en plezier.

In de zomer kreeg het jaar een onwerkelijke wending. Vanuit het niets ernstig ziek en de diagnose dunne darmkanker. Inmiddels 2 operaties verder. De ziekte is helaas niet weg. In januari nu volledige focus op de behandeling. Chemo en immuun. Onzekerheid. Dankbaar voor de artsen en zorgverleners om ons heen. Met de druk die er op de zorg ligt, waren zij er. Altijd. Op elk moment. Pff, het overkomt je. Bizar.

Het brengt je ook veel. De kracht en liefde van je gezin. De warme en intense gesprekken met vrienden en familie. Dankbaarheid voor al het geluk wat je samen hebt. Samen, dat staat wel centraal. Het besef dat samen je echt verder brengt en zo veel kracht en vertrouwen geeft. Liefde van mijn dappere vrouw Brechje, de kinderen, familie en vrienden.

En nu? Simpel gezegd: ‘het is wat het is’. Een nieuw uitgangspunt om op verder te gaan bouwen. Wat achter ons ligt loslaten en weer door..

Met energie en vertrouwen alle aandacht de komende 6 maanden op de behandeling. Ja, best onzeker en af en toe angstig. Slechte en goede momenten. Een traan, maar gelukkig ook vaak een lach.

Natuurlijk heb ik een twijfel of ik dit bericht eigenlijk wel moet delen. Maar goed, niet te lang over nadenken. Gewoon doen. Het voelt ok.

Nu krachtig 2022 in. Met vertrouwen onbekend terrein verkennen. Samen met zoveel lieve mensen om mij heen. Ik kan alleen maar heel dankbaar zijn.

Cheers 🥂🍀❤️

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *