kidsproef-5

Maak jouw school KidsProef

kidsproef-5

We leven in een wereld waar miljarden mensen wonen en het inwoners aantal stijgt iedere dag weer. In 2050 zullen er maar liefst 9 miljard mensen op de wereld wonen! De aarde groeit helaas niet mee en het zal een grote uitdaging worden om al deze miljarden mensen te kunnen blijven voeden in de toekomst.

Waar beter te beginnen dan bij de jonge generatie?! Zij zullen later het meeste te maken krijgen met deze uitdaging. Het is dus van belang dat de jonge generatie voldoende wordt ingelicht over het maken van verantwoorde keuzes. Door verantwoorde keuzes te maken, kunnen we over tientallen jaren onszelf nog steeds voorzien van eten en drinken.

De Smaakspecialist is van mening wanneer kinderen zich bewust worden van verantwoorde voedingskeuzes, zij beter voor zichzelf en de rest van de wereld zullen gaan zorgen. Vandaar het initiatief Kidsproef!
Kidsproef is een educatief lesprogramma over verantwoorde voeding. Dit lesprogramma is opgezet vanuit levensmiddelenbedrijf De Smaakspecialist. Binnen dit bedrijf zijn er verschillende foodies werkzaam die graag hun kennis willen delen met de wereld en dus ook aan kinderen. Educatie over voeding kan volgens ons niet vroeg genoeg beginnen, dus ga snel aan de slag met KidsProef!
Het lesprogramma is bedoeld voor kinderen uit groep 7 en 8. De les gaat over verantwoorde voeding voor mens, dier en milieu met de onderwerpen voeding, biologische voeding en suiker. Ambassadeurs van KidsProef komen de gastles verzorgen.

check www.kidsproef.bio

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *