Vriend Nudge

Maarten Inc. is Vriend van Nudge geworden

Een bijzonder moment.

Maarten Inc. is Vriend van Nudge geworden. Waarom bijzonder? Omdat ik als lid van het start-up team van Nudge 5 jaar lang, in de rol van commercieel directeur, verantwoordelijk ben geweest voor o.a. het opzetten van het zakelijk partner netwerk.  Erg leuk om nu zelf het partnership van de ‘andere kant’ te ervaren.

Nudge is een consumentenplatform dat samen met haar community initiatieven van onderaf realiseert, die zorgen voor een positieve en blijvende verandering in onze maatschappij. Inmiddels heeft Nudge een community van ruim 50.000 consumenten en ruim 300 organisaties in Nederland. De vrienden maken het mogelijk dat Nudge projecten en initiatieven ondersteunt en mensen en organisaties met elkaar verbindt. Elke Vriend van Nudge stelt een vriendendienst ter beschikking. Een bijdrage in natura waarmee je een duurzaam initiatief of project verder helpt.

Maarten Inc. stelt zich 1 dag ter beschikking om een creatieve vertaalslag te maken van een business concept of project naar een concreet handelingsperspectief voor de community waar jouw organisatie zich op op richt.

Check de site van Nudge voor meer info

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *