Succesaward-compilatie-500x800

De Smaakspecialist winnaar succes award 2016 in duurzame levensmiddelenbranche

De Smaakspecialist is officieel benoemd als één van de branchewinnaars van de Succes Award 2016.

Als branchewinnaar is de organisatie in de race voor de jaarlijkse Nationale Business Succes Award (NBSA) 2016. De Nationale Business Succes Award-verkiezing is de grootste ondernemersprijs van Nederland. Op 2 februari 2017 wordt tijdens de landelijke finale de felbegeerde prijs uitgereikt. Toch erg leuk en bijzonder om bij deze organisatie intensief aan de slag te zijn met een aantal projecten.
Nominatiecommissie: “Absoluut een toonaangevend bedrijf op het gebied van duurzame levensmiddelen”
De Smaakspecialist was geselecteerd als top 10 van succesvolle bedrijven in de Duurzame levensmiddelen branche. Een onafhankelijk Nominatiecommissie heeft het bedrijf uiteindelijk tot succesvolste in de branche verkozen! Volgens de Nominatiecommissie presenteert de Smaakspecialist zich als absolute specialist op het gebied van voedings- en genotsmiddelen, meer in het bijzonder de duurzame levensmiddelen: “De Smaakspecialist onderscheidt zich door haar grote knowhow op het gebied van duurzame levensmiddelen en haar zeer klantgerichte aanpak. Innovatie is het sleutelwoord, want zij is continu bezig om haar producten en service te verbeteren en optimaal te laten aansluiten op de wensen van haar klanten. Gedrevenheid, passie, innovatievermogen, durf en visie, plus een 100% focus op de klant maken van de Smaakspecialist een absolute topper in haar wereld.”

De Succesfactor
Om het succes aan het Nederlandse publiek te mogen presenteren zijn er tv-opnamen gemaakt op het kantoor van de Smaakspecialist en voor de schappen in de supermarkt. De uitzending van het item is in het weekend van 9 & 10 juli 2016.

Related Articles

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *