story

Het verhaal van Maarten Inc.

“Sustainability is a mindset, not just a paragraph in a mission statement”

De wereld verandert snel. Het is voor organisaties & overheden tijd om bestaande (business) modellen los te laten, te herdefiniëren en aansluitend te implementeren. Hierbij spelen innovatie, duurzaamheid, communicatie en sociaal ondernemerschap een belangrijke rol.

Hoe krijg je klanten, (business) partners, bewoners en / of community’s in beweging om zich daadwerkelijk te verbinden aan de (duurzame) ambities van jouw organisatie? Dit vraagt natuurlijk om een strategie die klopt, maar uiteindelijk om een (creatieve) vertaalslag naar een concreet handelingsperspectief. Anders gebeurt er niets. Door aansluitend de positieve impact zichtbaar en schaalbaar te maken is er ook een realistische (maatschappelijke) business case aan te verbinden, waarbij de concrete resultaten meetbaar kunnen worden gemaakt.

Maarten Inc. begeleidt organisaties en overheden hands-on in dit proces door het inzetten van jarenlange ervaring, kennis en netwerk.

Vakgebied: (online) marketing & communicatie, sales, business development, business strategy, change management en sustainability.

Via linkedin kun je lezen wat mij beweegt en wat ik de afgelopen jaren heb ondernomen.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *